Winter Wonder Avond

Na het succes van vorig jaar organiseert Janine Mode dit jaar opnieuw een Winter Wonder Avond. Op donderdag 7 december kunnen klanten, kerstliefhebbers en andere belangstellenden zich onderdompelen in winterse sferen.

Rondom het pand aan de Zandstraat 57 in Beneden-Leeuwen is deze avond, behalve een hoop gezelligheid, gezorgd voor kerstbomen, twinkelende lichtjes en knisperende vuurtjes. Er is muziek, en uiteraard iets lekkers te proeven en te drinken.

Het kerstevent wordt ondersteund door Vleesspecialist Maarten Kocken, restaurant Meraqi, woonwinkel Hides & Living, GLOW pure you en Karakter Bloemen. De shoppingavond belooft een echte kerstbeleving te worden. 

Bij Janine Mode kan men de mooiste outfit voor de feestdagen samenstellen. Vleesspecialist Maarten Kocken geeft bezoekers ruimschoots de gelegenheid om te proeven en culinaire tips op te doen. Restaurant Meraqi bereidt bavette op de houtgestookte OFYR. Bij Hides & Living kan men terecht voor sfeervolle accessoires en leuke kerstcadeaus. Karakter Bloemen presenteert kerststukken en andere bloemdecoraties en GLOW. pure you verzorgt huidscans en geeft haardemonstraties. Evenals vorig jaar is de MO16 van Leones van de partij, met een kraampje met zelfgemaakte kerstartikelen. 

Iedereen is tussen 18.00 en 21.30 uur van harte welkom om de kerstsfeer te komen opsnuiven. Onder de bezoekers worden op ludieke wijze tientallen leuke en uiteenlopende items verloot.