Winkel van het jaar 2023

Daar sta je dan.. Op een lijst samen met 17 andere genomineerde winkels uit Maas en Waal. Klanten konden stemmen op hun favoriete winkel.

Wij hebben onze hoofden bij elkaar gestoken en bedacht wat we gingen doen. Een campagne houden met foto's en video's, dat was het plan. Zo gezegd en zo gedaan. Wij hebben prachtige foto's van ons team en individueel een filmpje gemaakt.

De dagen vlogen voorbij met filmpjes die op social media geplaatst werden en we kregen leuke reacties. Met als klap op de vuurpijl: filmpje vol met bloopers! Wat hebben wij gelachen om onszelf maar gelukkig jullie ook. Voor als je het nog niet gezien hebt klik even hier: https://www.facebook.com/janinemodebenedenleeuwen/videos/1010448573611513

Bijna 2 maanden hebben wij gewacht op de uitreiking en donderdagavond 16 november was het zover. Wij verzamelde ons in de grote zaal van de Bogerd. Na een zenuwslopend filmpje was daar de uitslag: WINNAAR! Wij zijn zo ontzettend blij en dankbaar dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. 

Super bedankt voor jullie stemmen, waardering, cadeautjes, bloemen en mooie woorden!